Celebrul brand Bracher Emden disponibil si in Romania

11Bracher Emden se numara printre cele mai recente  branduri ce si-au facut aparitia pe piata romaneasca. Nascut in urma cu 10 ani intr-un magazin obscur din Covent Garden, brandul britanic de lux , de astazi, a trecut de la simple posete din piele, la crearea unor adevarate “eye-catching pieces”, unice, surprinzatoare, care innobileaza astazi, bratele unora dintre cele mai frumoase, celebre si pline de stil femei din lume.

Acestui brand independent i s-a oferit onoarea de a fi expus in vitrina principala a iconicului lant de magazine Selfridges din Londra, cat si a cunoscutului magazin Henri Bendel din New York, ceea ce a confirmat inca o data, valoarea intrinseca a brandului, incluzand aici, creativitatea si unicitatea accesoriilor. De asemenea, Bracher Emden a avut numeroase colaborari cu designeri celebri sau branduri foarte cunoscute, in cadrul Fashion Week –London sau New York, dintre cele mai recente amintind :Wedding Collection, alaturi de Swarovski  sau Fall/Winter 2013 Collection, in colaboare cu celebrul designer de origine indiana, Bibhu Mohapatra, in cadrul FW-New York!

212Pentru 2013, brandul a introdus intr-un mod generos , culorile intense, tonurile de  rosu vibrant si nuantele de violet, completand astfel, formele inedite ale clutchurilor realizate din piele fina de oaie, combinata cu piele de picior de strut sau piele de sarpe.  Intreaga colectie ofera prin designul unic al brandului, o versatilitate aproape clasica, ceea ce permite ca poseta sa fie purtata atat la o tinuta casual, cat si la un cocktail pretentios.

Clutch-urile Bracher Emden sunt astazi, practic, “ semnatura” multor vedete de la Hollywood care au facut o adevarata pasiune pentru ele. Dita Von Teese, Rihanna, Beyonce, Eva Longoria  sunt cateva dintre celebritatile care si-au facut aparitia fie la evenimenele Red  Carpet , fie pe strada , in timpul zilei, cu posete  din colectiile brandului!

Clutchurile Bracher Emden sunt disponibile acum si in Romania, in exclusivitate, pe portalul de shopping de lux, Wardrobe-b.ro

 

Text: Andreea Popescu