Celine Dion contraataca!

Celine Dion contraataca!Actrita Kate Winslet, interpreta personajului Rose din filmul Titanic, a declarat acum ceva timp ca, de fiecare data cand aude tema productiei, si anume melodia “My Heart Will Go On” interpretata de Celine Dion, “isi da ochii peste cap” in sinea  sasi are o senzatie de greata. Acum a venit randul interpretei melodiei, Celine Dion, sa ii raspunda.
Astfel, aflata in urma cu putin timp la o conferinta de presa, Celine a tinut sa-si exprime parerea de rau legata de afirmatia lui Kate. Faptul ca actrita a declarat ca nu poate sa-si arunce mainile in aer atunci cand aude melodia “My heart will go on” se pare ca a suparat-o pe Celine, care a spusca ca, daca pana acum Kate nu a ridicat mainile, o va face de acum incolo, lasand loc de interpretare.
“Piesa «My Heart Will Go On» a fost asociata cu una dintre productiile clasice ale cinematografiei, care va ramane pentru totdeauna in inimile fanilor, iar Kate va trebui sa se obisnuiasca cu asta”, a declarat Celine Dion.
La inceputul acestui an, Celine a avut probleme cu corzile vocale, probleme ce au fortat-o sa se retraga din mai multe proiecte si sa-si anuleze concertele pe care trebuia sa le sustina in Las Vegas, la Caesars Palace.

Text: Andreea Popescu

iunie 7th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate