Celine Dion debutează în lumea cinematografică

Celine Dion va debuta pe marile ecrane, pentru prima oară, din postura de actriță, alături de Priyanka Chopra Jonas, într-un film produs de studioul Sony.

Celine Dion, Priyanka Chopra și Sam Heughan vor face parte din distribuţia filmului “Text for You” care este o adaptare după un lungmetraj romantic în care este prezentată povestea a doi oameni care se cunosc la scurt timp după despărțirile lor reciproce de partenerii anteriori.

În „Text for You”, protagonista decide să îi trimită mesaje fostului ei partener, al cărui număr de telefon aparţine altcuiva. Bărbatul care primește mesajele trece și el printr-o despărțire, dar îi răspunde la mesajele trimise de femeie.

În film, Celine Dion va juca rolul prietenei care intermediază relaţia cuplului. Potrivit publicaţiei Hollywood Deadline, cântăreața va avea ceva important de spus legat de muzică și de subiectul peliculei.

Faptul că debutul ei cinematografic vine sub patronajul Sony nu este ceva întâmplător, deoarece este casa ei de discuri prin care a reușit să vândă peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

Celine Dion a primit un Oscar pentru categoria „Cel mai bun cântec” cu „My Heart Will Go On”, cea mai cunoscută piesă a ei, de pe coloana sonoră a filmului “Titanic” din anul 1997.

Colega sa de filmări va fi Priyanka Chopra Jonas, care s-a căsătorit în 2018 cu unul din frații formației Jonas Brothers, cu Nick Jonas. Ea a fost desemnată Miss World în 2000, iar în 2015 a ajuns la Hollywood și a jucat în serialul „Quantico”.