Celine Dion este norocoasa posesoare a peste… 3.000 de perechi de pantofi

-0a0a0a0afp_1279337_ang_dion_celine_31_052208Cantareata Celine Dion este obsedata de pantofi: are aproximativ 3.000 de perechi si recunoaste ca nu poate sa se abtina sa nu-si cumpere ceva de incaltat de fiecare data cand merge la cumparaturi. Totusi, nu se simte vinovata pentru ca acesta este singurul sau viciu.

“Daca ai, sa spunem, 600 de perechi de pantofi, esti considerat ciudat? Eu am aproximativ 3.000 de perechi. Unii oameni iau droguri, eu cumpar pantofi”, a marturisit Celine.

Celine Dion se simte norocoasa pentru ca isi poate permite sa cumpere pantofi scumpi si alte articole de lux, mai ales ca, in copilarie, nu s-a bucurat de o stare materiala foarte buna. Traia intr-o casa foarte mica din Quebec, dar care era, dupa cum afirma cantareata, plina de dragoste.

Naturala si sincera, Celine recunoaste ca viata sa minunata se datoreaza in mare parte fanilor care vin la concerte chiar si acum, dupa 30 de ani de la debutul sau, si care au cumparat milioane de albume de-ale sale in intreaga lume. “Fanii mi-au cumparat casa. Mi-au cumparat albumele… Sunt foarte norocoasa, oamenii imi cumpara albumele an dupa an si vin sa vina show-urile, si este scump, si cu toate acestea, ei tot vin”, recunoaste Celine.

Important este sa ai succes la public, apoi pantofii vin de la sine…

Text: Bianca Badescu