Céline Dion isi vinde unul dintre castelele din Canada

dion61920x1440Céline Dion a vandut peste 200 de milioane de albume de-a lungul timpului si este una dintre cel mai bine platite cantarete din istorie.

Aparent insa, cele doua case pe care le detine pe doua insule private au devenit o povara pentru artista canadiana in varsta de 44 de ani. Tocmai de aceea, Céline a hotarat sa vanda castelul cu patru etaje din Gagnon, care se afla la 15 minute de Montreal, dotat cu piscina, pod privat, pivnita cu vinuri de colectie, mai multe dormitoare, o biblioteca etc. Castelul va fi scos la vanzare pentru suma de 29.5 milioane de dolari, suma ce transforma castelul intr-una dintre cele mai scumpe locuinte din Canada.

Potrivit lui René Angelil, sotul lui Céline Dion, vedeta a decis sa vanda castelul deoarece a incheiat un contract cu Hotelul Caesar’s Palace din Las Vegas, unde si locuieste de mai bine de trei ani si unde sustine saptamanal concerte. Cu toate acestea, Dion si sotul sau nu planuiesc sa plece din Canada, asa cum s-a speculat, deoarece mai detin un alt castel, de data aceasta ceva mai modest, in Quebec.

 

Text: Ruxandra Raica