Celine Dion l-a refuzat pe DRAKE

DRAKE, rapper-ul controversat cu origini canadiene, se află într-un schimb de replici tăioase cu artista Celine Dion, asta după ce cântăreața a auzit că artistul vrea să își tatueze pe corp chipul ei.

Drake este cunoscut pentru tatuajele sale cu chipul și altor staruri din show-biz-ul world wide precum actorul hollywoodian Denzel Washington, sau nume precum: Aaliyah, Sade, The Beatles sau Rihanna. Doar că Celine Dion nu se simte deloc măgulită de anunțul pe care l-a făcut artistul și e dispusă să facă orice ca să-l împiedice pe acesta să se tatueze cu chipul ei.Cum a început povestea?

Potrivit presei canadiene, se pare că în urmă cu doi ani la Billboard Music Awards, DRAKE i-ar fi mărturisit compatrioatei sale planul. Celine Dion a luat declarația ca pe oglumă atunci, dar recent a aflat că artistul a vorbit serios atunci.  În timpul unui interviu acordat pentru postul iHeartRadio Canada, artista i-a transmis lui Drake următorul mesaj:

„Te rog, Drake, știi că iubesc tot ce faci, dar vrei să îți spun ceva? Te rog, nu o face. Îmi poţi scrie scrisori de dragoste. Îmi poţi trimite autografe pentru copiii mei. Poţi veni în vizită. Te invit la prânz sau la cină. Putem ieşi să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei. Pot vorbi cu mama ta. Orice îţi doreşti, dar te rog, nu fă acel tatuaj”, a spus ea, citată de publicația Rolling Stone.

Autor: Bogdan Dărădan

Sursă: rollingstone.com