Celine Dion si-a anulat toate angajamentele

Celine Dion si-a anulat toate angajamentele Cantareata canadiana Celine Dion a anuntat marti, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina ei de Facebook, ca si-a suspendat toate activitatile profesionale, anuland inclusiv turneul din Asia si concertele din Las Vegas, informeaza AFP.

“Dupa ce a reflectat foarte serios, Celine Dion a luat decizia de a amana pe o perioada nedeterminata toate activitatile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra starii de sanatate a sotului ei si a familiei sale”, se afirma in acel comunicat, care reaminteste faptul ca sotul cantaretei, Rene Angelil, in varsta de 72 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasa in decembrie 2013.

Cantareata spune ca doreste sa isi concentreze “intreaga energie si forta pe vindecarea sotului” ei. “Este esential pentru mine sa dedic tot timpul meu lui Rene si copiilor nostri”, a adaugat artista, prezentand scuze fanilor ei “pentru inconvenientele” pe care le-a cauzat.

De altfel, artista spune ca nu este nici ea “vindecata pe deplin” de un virus “care provoaca inflamarea muschilor adiacenti coardelor vocale si care o impiedica sa urce pe scena de pe 29 iulie”.

Din toate aceste motive, Celine Dion spune ca si-a anulat “pana la noi ordine” toate spectacolele programate la Caesars Palace din Las Vegas si turneul ei din Asia, care urma sa aiba loc in aceasta toamna.

Celine Dion si Rene Angelil, care este si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994 si au impreuna trei copii: Rene-Charles, in varsta de 13 ani, si gemenii in varsta de patru ani Eddy si Nelson.

Nu este pentru prima data cand Dion renunta la angajamentele profesionale pentru a fi alaturi de familia ei.

 

Text: Alina Niculescu