Kylie Jenner, părăsită de omul ei de încredere

După ce săptămâna trecută Kylie Jenner a fost acuzată că ar fi minţit în legătură cu veniturile sale şi cifra de afaceri a companiei Kylie Cosmetics, acum, CEO-ul Christoph Honnefelder a renunţat la poziţia pe care o deţinea.

Christoph deţinea funcţia de CEO în compania lui Jenner din ianuarie. Acesta va fi înlocuit cu Simona Cattaneo, preşedintele Coty, compania franceză producătoare de cosmetice pentru mai multe brand-uri de lux.

Deşi reprezentanţii Kylie Cosmetics au spus că Honnefelder ar vrut să renunţe la această poziţie de câteva săptămâni, din motive personale, scandalul provocat de declaraţia mincinoasă a mogulului din industria de beauty, dată în 2019, poate că a grăbit plecare CEO-ului.  Kylie Jenner – prinsă cu minciuna!

În luna noiembrie a anului trecut, Kylie Cosmetics a anunţat că a vândut 51% din business către Coty, pentru 600 de milioane de dolari. Tranzacţia a fost făcută în prezenţa lui Kylie Jenner care pe atunci s-a autointitulat, pentru publicaţia Forbes, “cea mai tânără miliardară” a lumii.

Citeşte declaraţia dată de vedetă, anul trecut!

Zilele trecute, însă, aceeaşi publicaţie a scos la iveală faptul că declaraţia lui Jenner a fost una mincinoasa, cifra de afaceri a companiei fiind de 125 de milioane de dolari şi nu de 360 de milioane, cum a dat de înţeles vedeta.

Business-ul lui Kylie este vizibil mai scăzut şi mai puţin profitabil decât a lăsat familia Jenner să se înţeleagă şi cât a informat aceasta către presă,” a scris Forbes.

Text: Bettina Cristea

Photo: dailymail.com