Cezar lanseaza single-ul “Painful Love”

Cezar-Painful LoveCezar, cel mai cunoscut artist pop-opera din Romania, lanseaza o piesa plina de emotii – ”Painful love”.  Cu un refren puternic si versuri care rascolesc cele mai adanci trairi, ”Painful love” reuseste sa-l scoata in evidenta pe adevaratul  Cezar: o voce unica imposibl de ignorat.            

”Muzica inseamna dragoste. Atunci cand dragostea nu mai exista, tot muzica este cea care poate vindeca rana lasata in urma de o despartire. ‹ Painful love › nu este neaparat o piesa vesela sau trista, dar este cu siguranta una in care multi dintre cei care o asculta se pot regasi”, spune Cezar, supranumit de fani ”The Voice”.

”Painful love” este compusa de Serban Cazan, versurile apartin Ioanei Sihota aka Jazzy Jo si este o coproductie ArtSide, HaHaHa Production si Cat Music.

Cezar s-a nascut intr-o familie de muzicieni, studiind pianul de la varsta de 6 ani. A terminat liceul de muzica CARMEN SYLVA din Ploiesti, apoi sectia canto clasic la Conservatorul G.Verdi din Milano, una dintre cele mai importante scoli de muzica din lume. A castigat premii la importante concursuri internationale de canto in Barcelona, Dresda, Milano, Monaco, San Marino. Are o cariera de peste 10 ani in lumea operei internationale, cu spectacole in cele mai mari sali si teatre din lume. Din 2012, a decis sa abordeze genul pop opera, imbinand cele doua genuri, intr-un concept inovativ si original pe plan mondial. Cezar a cantat anul acesta, la Bucuresti, alaturi de Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu.

Play! 

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: HaHaHa Production