Channing Tatum, un barbat romantic

Channing Tatum, un barbat romantic

Cel mai sexy barbat in viata, potrivit revistei People pe anul 2012, este insurat cu Jenna Dewan pe care a cunoscut-o pe platourile productiei Step Up si este un barbat foarte romantic, care ii face intotdeauna surprize frumoasei sale sotii. „Este foarte romantic, chiar a organizat o vacanta in secret in Hawaii cu ocazia zilei mele de nastere”, a declarat Jenna.

In plus, Channing, in varsta de 32 de ani, este un barbat deschis din punct de vedere spiritual. „Oamenii il cunosc ca fiind o persoana agreabila, sexy, insa nici nu stiu cat de profund, cat de spiritual este. Cred ca Chan va fi un tata foarte bun. Este o persoana cu o inima mare, deschisa, e… uimitor”, a adaugat sotia actorului.

In plus, cuplul format din Jenna si Channing isi doreste copii cat de curand, in masura in care timpul le va permite. Ce mai, daca pana acum ne placea Channing pentru aspectul sau fizic si pentru prestatia sa din filme, acum ca am aflat ca este si romantic, aproape ca ne-am indragostit.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 21st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate