Charlie Sheen, intalnire cu fantomele prietenilor decedati

Charlie Sheen, intalnire cu fantomele prietenilor decedatiNu stiu daca este o gluma proasta sau daca este adevarat, dar cert este ca vedetele de peste ocean fac orice numai ca sa apara pe prima pagina, chiar si daca vor atrage publicul intr-un mod negativ.

Asa se intampla si in cazul actorului Charlie Sheen, care a declarat ca a inceput sa vada fantomele prietenilor sai decedati. Potrivit spuselor sale, a avut doua astfel de intalniri in ultimele luni. Straniu!

Potrivit starului, acesta a avut cel putin doua astfel de intalniri, cu un prieten de-al sau si cu tatal unei prietene, care au murit de curand.

“Cand dragul meu prieten, scriitorul Zalman King, a murit, am fost sa o consolez pe vaduva lui, Pat. Tineam un discurs si l-am vazut pe Zalman, care era mort de patru ore, dansand in spate. Unei prietene, Stephanie, i-a murit tatal. Eram la ea acasa, iar el a trecut peste mine. Accept lucruri de felul asta si nu incerc sa le explic”, a povestit Charlie Sheen.

 

Text: Andreea Popescu

Tag: Charlie sheen, fantome, charlie vede fantome

august 1st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate