Charlie Sheen, intalnire cu fantomele prietenilor decedati

Charlie Sheen, intalnire cu fantomele prietenilor decedatiNu stiu daca este o gluma proasta sau daca este adevarat, dar cert este ca vedetele de peste ocean fac orice numai ca sa apara pe prima pagina, chiar si daca vor atrage publicul intr-un mod negativ.

Asa se intampla si in cazul actorului Charlie Sheen, care a declarat ca a inceput sa vada fantomele prietenilor sai decedati. Potrivit spuselor sale, a avut doua astfel de intalniri in ultimele luni. Straniu!

Potrivit starului, acesta a avut cel putin doua astfel de intalniri, cu un prieten de-al sau si cu tatal unei prietene, care au murit de curand.

“Cand dragul meu prieten, scriitorul Zalman King, a murit, am fost sa o consolez pe vaduva lui, Pat. Tineam un discurs si l-am vazut pe Zalman, care era mort de patru ore, dansand in spate. Unei prietene, Stephanie, i-a murit tatal. Eram la ea acasa, iar el a trecut peste mine. Accept lucruri de felul asta si nu incerc sa le explic”, a povestit Charlie Sheen.

 

Text: Andreea Popescu

Tag: Charlie sheen, fantome, charlie vede fantome

august 1st, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate