Charlie Sheen, pericol public?

Charlie-Sheen-Quotes-2-736x1024Charlie Sheen a fost acuzat ca a amenintat un om cu moartea. Un barbat care pretinde a fi asociatul protagonistului din serialul „Anger Management” a inaintat politiei un raport sustinand ca se teme de faptul ca actorul ar putea atenta la viata sa, bazandu-se pe un mesaj primit de catre un prieten comun.

Cazul este in acest moment investigat si se pare ca oamenii legii urmeaza sa-l supuna unui interogatoriu pe Charlie pentru a lamuri lucrurile. In timp ce actorul in varsta de 47 de ani nu a dorit sa faca niciun fel de comentariu, un apropiat al vedetei spune ca persoana care a depus plangerea nu vrea nimic altceva decat bani.

O sursa a declarat pentru TMZ.com ca acuzatorul este o persoana care incearca sa-l scuture pe Sheen de bani si ca nu ar fi pentru prima data cand face acest lucru. Starul este acuzat in continuare ca, desi a fost internat de mai multe ori intr-o clinica de dezintoxicare, nu a putut renunta nici in prezent la acest viciu, cheltuind mari sume de bani pe droguri. Greu sa fii vedeta!

 

Text: Ruxandra Raica