Charlize Theron: dezvaluiri despre iubirile sale de acum si din copilarie

0a0acharlize-theron-643995lCand era mica, Charlize Theron arata ca o tocilara, conform spuselor sale. Purta ochelari mari si baietii n-o placeau. Ba chiar cel de care s-a indragostit a respins-o, considerand-o nesemnificativa. Acum actrita este fericita gandindu-se ca baietii care n-o placeau atunci isi dau acum palme pentru ca au ratat ocazia de a fi cu ea.

Incepand cu varsta de 19 ani insa, Charlize a intrat din relatie in relatie fara sa stea mai mult de o luna singura. Recent, actrita s-a despartit si de ultimul sau iubit, Stuart Townsend. “Dupa ce am iesit din relatie, parca pluteam. Picioarele mele nu mai atingeau pamantul”, a declarat actrita. Aceasta a mai spus si ca a incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, luand chiar si o pauza de la filmari.

“Nu am fost niciodata singura. Aceasta este prima data din viata mea. De cand aveam 19 ani am tot fost in relatii, trecand de la una la alta in mai putin de o luna. A fost bine pentru mine. Sunt o creatura care si-a gasit zona de confort in relatii. A fost placut sa ma redescopar”, crede Charlize. Pentru a ajunge la acest rezultat a fost insa nevoie de efort: “… este greu. Este mult mai usor sa te iubesti pe tine in florile, tigarile si cafelele pe care le imparti cu altcineva”. Pana la urma insa actrita si-a revenit si pregateste deja cateva filme pentru anul viitor.

Text: Bianca Badescu