Charlize Theron, eforturi disperate pentru a-i creste parul

Charlize Theron, eforturi disperate pentru a-i creste parulCharlize Theron a spus adio buclelor sale blonde odata cu rolul din cea mai recenta productie pentru care a filmat, „Mad Max: Fury Road”, iar acum este disperata ca parul nu-i creste mai repede, deoarece nu se simte deloc confortabil si pur si simplu nu mai stie cum sa isi acopere capul. „Charlize nu prea a mai iesit in public in ultima vreme si asta deoarece este rasa in cap. Isi doreste sa ii creasca repede parul”, a declarat o sursa pentru „National Enquirer”.

Vedeta a apelat la tot felul de produse care sa grabeasca cresterea podoabei sale capilare, ba chiar si-a facut stocuri, astfel incat sa fie sigura de reusita.

In productia „Mad Max: Fury Road”, Charlize interpreteaza personajul numit Furiosa, jucand alaturi de Tom Hardy, si a declarat chiar de curand ca fost nevoie de trei ani astfel incat filmul sa poata fi realizat in intregime. Noua insa ne place Charlize chiar si fara buclele-i blonde, caci o femeie frumoasa va ramane asa indiferent de circumstante. Si asteptam, desigur, si filmul programat se pare pentru anul viitor.

 

Text: Ruxandra Raica

august 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate