Chef Florin Dumitrescu și Cristina, un serial online filmat chiar la ei acasă

Sunt parteneri de viață și din primăvara aceasta devin, pentru prima oară, parteneri de ”scenă“. Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au parte de o premieră care îi aduce într-o ipostază nouă.

Cei doi devin protagoniștii unei noi campanii pentru promovarea unei alimentații responsabile, „BIO cu tine”. Una dintre cele mai importante componente ale campaniei este o serie de episoade online,  filmate chiar la ei acasă, ce va urmări, episod după episod, subiecte din viața lor de familie: de la grija cu care au început să aleagă ingredientele cu care gătesc pentru ei și fetițele lor, la importanța unei alimentații echilibrate, bazate pe produse ecologice, produse ce se găsesc într-o varietate din ce în ce mai mare și în România. Produsele certificate ecologic reprezintă o alegere responsabilă și un pas important către un stil de viață sănătos. Din grija pentru sănătatea clienților, dar si pentru mediul înconjurător, Lidl oferă o gamă variată de produse bio, de la fructe si legume la paste, ciocolată, ouă, cafea sau mâncare pentru bebeluși.

Florin și Cristina Dumitrescu își deschid așadar, la propriu, ușa casei pentru public și vor împărtăși din secretele pe care le-au descoperit în materie de ingrediente și rețete echilibrate, de când au devenit părinți. Atunci când iubești, fără să-ți dai seama, devii mai atent la o serie de lucruri care până atunci păreau nesemnificative. Aceasta este ideea de la care a pornit întreaga campanie LIDL, a cărei imagine sunt Florin și Cristina, campanie care își propune să aducă în atenția clienților avantajele pe care le au produsele ecologice.