“Cheluțu cu Brăduțu”-cadou de Sărbători

cheluțu

Cel mai cunoscut câine din online, CHELUȚU, lansează o nouă piesă alături de Dorian Popa, stăpânul său.

“Cheluțu cu Brăduțu” este piesă pe care cei doi ni-o aduc în prag de sărbători. Dorian Popa revine cu o melodie dedicată sărbătorilor, pe beat-uri catchy ce l-au consacrat deja, care sigur se va auzi în multe case, în acest Crăciun. Câinele-vedeta în online

Duo-ul,Cheluțu și Dorian Popa, s-a făcut remarcat în vară, când au lansat “Înoată Cheluțu”. Piesa a fost un succes încă din primele ore de la lansare, ajungând pe prima poziție a trendingului și a avut o ascensiune incredibilă, astfel încât în 24 de ore a strâns peste 1.500.000 de vizualizări. În prezent, “Înoată Cheluțu” a ajuns la 17,5 milioane de vizualizări pe YouTube și a devenit una dintre cele mai folosite melodii de pe Tik Tok.

Cheluțu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România. Dorian Popa l-a adoptat în urmă cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale.

Un cățel răsfățat – o poveste tristă

Acum este un cățel răsfățat, care se bucură de viață alături de artist și de Babs, iubita lui Dorian. Totuși, povestea lui Cheluțu nu este una tocmai fericită. Cățelul a fost adoptat de Dorian într-o stare extrem de proastă. Patrupedul suferea de mai multe afecțiuni și a avut nevoie de un timp îndelungat de spitalizare pentru a se reface.

“Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși…Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie. ”

Nume cu poveste

Și alegerea numelui are o poveste.

“Este foarte simplă, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe ține o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a explicat Dorian Popa.

Foto Dorian Popa