Dorian Popa îl duce și pe Cheluțu la școală

Dorian Popa a lansat o colecție de papetărie dedicată începutului de an școlar, după succesul incontestabil în online al proiectului „Înoată Cheluțu”, care a ajuns pe primul loc în YouTube Trending în mai putin de opt ore de când a fost lansat.

După colecții precum „HâtzMas Collection”, „Back To School sau „HÂTZișoare”, Dorian prezintă astăzi o nouă serie „Back To School”: caiet „Înoată Cheluțu”, rigla Hâtz Calculator, set geometrie, ascuțitoare Hâtz, marker, mousepad, agenda sau mouse.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 1.900.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese că „Hâtz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending. Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite.

Odată cu începerea școlii ai grija de sistemul imunitar al micuțului tău!

septembrie 9th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate