Dorian Popa îl duce și pe Cheluțu la școală

Dorian Popa a lansat o colecție de papetărie dedicată începutului de an școlar, după succesul incontestabil în online al proiectului “Înoată Cheluțu”, care a ajuns pe primul loc în YouTube Trending în mai putin de opt ore de când a fost lansat.

După colecții precum “HâtzMas Collection”, “Back To School sau “HÂTZișoare”, Dorian prezintă astăzi o nouă serie “Back To School”: caiet “Înoată Cheluțu”, rigla Hâtz Calculator, set geometrie, ascuțitoare Hâtz, marker, mousepad, agenda sau mouse.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 1.900.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese că „Hâtz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending. Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite.

Odată cu începerea școlii ai grija de sistemul imunitar al micuțului tău!