Dorian Popa: “Mi-e frică”! De Ana Maria Petrișor?

Dorian Popa

Anamaria și Dorian Popa sunt protagoniștii unei povești de iubire “nebune”, dar și delicioase. Videoclipul nou lansat de ei este o parodie sexy a unui film de artă în regia Isabellei Szanto și ne dezvăluie o poveste de iubire atipică.

Dacă iubirea e un joc, atunci personajele o pot lua razna și devin pe rând doctori, pacienți sau asistenți ai unui azil de nebuni.“Sunt tare mândră de acest proiect. Am lucrat împreună cu o echipa super talentată și m-am bucurat că Dorian a acceptat provocarea mea. A fost o super colaborare, mult peste așteptările mele și cred că am făcut echipa bună. Sunt sigură că o să va placă și vouă. Vă provoc să dați play pentru că nu o să regretați” ne invită Anamaria Petrișor.
 
“Sunt extrem de încântat de colaborarea cu Anamaria. <<Mi-e frică>> este o piesă foarte frumoasă, scrisă de ea. Am rămas plăcut surprins de faptul că Anamaria este și compozitor. M-am bucurat să scriu și eu strofă mea, alături de Șerban Cazan.  Îmi place foarte mult vocea Anamariei.  Este o fată talentată, frumoasă, are tot pachetul unui artist complet : voce, carisma și talent. Sper că piesă să aibă succes, deoarece toți prietenii mei au fost plăcut impresionați”, a declarat Dorian.

Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production și este compus de către Anamaria Petrișor, Șerban Cazan, Dorian Popa și Ana Stancu. Piesă este licențiată de către Media Pro Music și o gășiți pe canalul de youtube a lui Dorian Popa.

Vezi și cum și cum a ajuns Dorian Popa numărul 1 în trending, cu “Înoată Cheluţu”