Cher Lloyd, in clasamentele Billboard

Cher Lloyd, in clasamentele BillboardCine s-ar fi asteptat ca, dupa lansarea unui singur single, sa devina peste noapte cea mai apreciata cantareata? Daca voi nu, tanara Cher Lloyd se pare ca da. Astfel, dupa primul single lansat in USA, “Want U Back”, Cher a primit discul de platina pentru vanzari de peste 1 milion de exemplare. Iar asta nu este tot: piesa a si devenit hit in clasamentele Billboard.

Prezenta zilele trecute la celebra emisiune “The Today Show”, Cher a interpretat impecabil piesele “Want U Back” si “With Ur Love”, facandu-i astfel pe cei prezenti sa o admire si mai mult.

Desi nu are experienta si nici prezenta scenica iesita din comun, Cher pare a fi pe placul americanilor care au venit in numar mare pentru a o vedea.

In timpul unui interviu acordat inainte de a canta, Lloyd a declarat ca de fiecare data este surprinsa, in mod placut evident, de cat de multi fani vin sa o vada.

“Want U Back” a fost clasat pe locul 12 in clasamentul US Hot 100.

Text: Andreea Popescu

septembrie 3rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate