Cheryl Cole a izbucnit in lacrimi cand a primit o felicitare de la fostul ei sot

Cheryl Cole a izbucnit in lacrimi cand a primit o felicitare de la fostul ei sotCheryl Cole a declarat ca a izbucnit in lacrimi in momentul in care a primit o felicitare de Craciun de la fostul ei sot, Ashley Cole.

Starul pop britanic nu s-a putut abtine sa nu planga cand a vazut mesajul de la fostul ei sot, in care ii ura toate cele bune pentru anul 2012.  O sursa apropiata a frumoasei cantarete a declarat ca Cheryl a considerat aceasta felicitare ca fiind un gest frumos din partea lui Ashley: „Cheryl nu s-a putut abtine sa nu planga avand in vedere ca au avut un mariaj fericit pana la un moment dat. Chiar si dupa tot ce s-a intamplat, ea a considerat acest gest ca fiind unul frumos”.

Cheryl a mai declarat faptul ca nu se fereste sa planga atunci cand isi aminteste de trecut si ca oricine care a trecut printr-o despartire si a fost singur de sarbatori sufera: „A fost un an dificil pentru mine, iar cei care au trait o poveste de dragoste si s-a terminat in pragul sarbatorilor devin mai nostalgici”, a declarat frumoasa Cole.

 

Text: Andreea Popescu

martie 14th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate