Cheryl Cole admira atitudinea si nepasarea Rihannei

Cheryl-Cole-cheryl-cole-4578570-1152-1584Cheryl Cole se declara o fana infocata a Rihannei si spune ca admira atitudinea de “indiferenta” a artistei. Cheryl o admira pe frumoasa din Barbados pentru faptul ca mulatra face ce vrea, cand vrea, fara a-i fi frica de reactia celor din jur.

Intrebata despre abordarea relaxata a cantaretei Rihanna privind celebritatea, Cole a declarat pentru revista „Attitude magazine”: „Stiti ce iubesc eu la Rihanna? Stiu ca primeste des critici din cauza pieselor sale, datorita stilului vestimentar, dar este atat de detasata… nu-i pasa. Asta iubesc la ea. Este minunata si degajata, libera. Un star pop perfect.”

Sa fie acesta un inceput de prietenie? Se pare ca si Rihanna, la randul ei, a declarat ca o admira pe Cheryl pentru faptul ca este o femeie frumoasa: „Cheryl este extraordinara! Cred ca este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o pana acum.  Ma intreb cum e posibil sa ai asemenea fata, un par atat de frumos, gropite in obraji si un trup care este proportionat atat de bine. Si mai are si o cariera de succes! “, potrivit Galaxy FM.
Interpreta hitului “Call my Name” mai spune ca adora la Rihanna atitudinea ce o are fata de viata si este de parere ca amandoua au avut, in trecut, parte de experiente neplacute cu partenerii de viata.

Noul single a lui Cole, „Call My Name”, va fi disponibil pe internet din 10 iunie, in timp ce al treilea album, „A Million Lights”, va fi promovat pe 18 iunie.

Text: Andreea Popescu