Cheryl Cole le-a aratat fanilor coperta celei de-a doua carti

screen-shot-2012-10-02-at-170443Da, da, da, in sfarsit frumoasa Cheryl Cole le-a aratat fanilor sai coperta celei de-a doua carti al carei autor este, o carte autobiografica ce contine lucruri din viata ei, nespuse pana acum. Cantareata a ales modul usor de a le arata fanilor coperta cartii, apeland la puterea site-ului sau oficial de socializare.

Astfel, Cheryl a facut o poza cartii si a postat-o pe site, adaugand un mesaj din care reiese entuziasmul sau enorm fata de munca sa.

“Cartea este chiar in mainile mele. Sunt atat de emotionata si mandra de ea. In ea sunt scrise o multime de lucruri pe care nu le stie nimeni, ganduri, visuri si impliniri de-ale mele acumulate pe parcursul timpului.”

Interpreta single-ului “Screw You” si-a intitulat cartea Cheryl: My Story (Cheryl: Povestea mea) si dispune de o imagine naturala si senzuala a cantaretei.

Si pentru ca lucrurile sa mearga conform dorintelor frumoasei Cheryl, purtatorul de cuvant a facut publica data lansarii cartii. Se pare ca aceasta va fi lansata pe 11 octombrie anul acesta si este una dintre cele mai asteptate carti ale momentului.

Trebuie sa recunosc ca si eu astept cu nerabdare lansarea cartii si in Romania, insa, din pacate, pentru moment noi inca nu ne aflam pe lista tarilor in care aceasta va fi lansata.

 

Text: Andreea Popescu