Cheryl Cole se lanseaza in moda

1bcl7k9hogIn urma colaborarii cu website-ul de moda StylistPick.com, cantareata Cheryl Cole si-a creat prima sa linie de pantofi. Colectia de incaltaminte este gata sa iasa pe piata in luna decembrie a acestui an. Directorul de creatie al site-ului de fashion, Juliet Warkentin, s-a declarat bucuroasa si onorata de colaborarea cu Cheryl, declarand ca aceasta este una dintre artistele preferate de catre public si ca va avea un mare impact in lumea stralucitoare a modei.

Colectia cantaretei va fi una glamour, cu preturi acceptabile pentru toate buzunarele, iar designul si amabalajul au fost si ele puse la punct. De asemenea, creatiile fac parte dintr-un concept foarte interesant, avand in vedere ca starul isi poate stabili singura preturile pantofilor sai, putand in egala masura sa dea sfaturi utilizatorilor site-ului.

Cheryl nu este singura care a decis sa se lanseze si in moda, vedetele Carmen Electra si Kristin Cavallari au lucrat si ele impreuna la o pereche de pantofi pentru o gala de binefacere.

Mult succes, Cheryl!

Text: Ruxandra Raica