Chic mama! Iată look-urile epice ale Rihannei de la Săptămânile Modei

Rihanna a fost întotdeauna un fashion icon, dar de când și-a anunțat sarcina cu iubitul ei A$AP Rocky pe 31 ianuarie, stilul din perioada maternității al mogulului Fenty este de neegalat. Viitoarea mamă continuă să-și etaleze stilul emblematic la Săptămâna Modei de la Milano și Paris 2022.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.Milan Fashion Week

Cântăreața și-a evidențiat burtica în creștere la show-ul Gucci de la Săptămâna Modei de la Milano, unde a purtat un accesoriu auriu pe cap , o haină de blană mov și un crop negru din piele și dantelă, și pantaloni negrii cu un dragon roșu aplicat. Alături de artista, era bineînțeles iubitul ei.

Ea a repurtat aceeași blană mov îndrăzneață și între show-urile din Milano. De data aceasta blana a fost combinată cu o rochie neagră strălucitoare, transparentă, cu un decupaj chiar deasupra burticii. Ea a accesorizat ținuta cu sandale cu bretele și un colier în cruce.

Paris Fashion Week

Câteva zile mai târziu, viitorii părinți s-au îndreptat spre Paris pentru Săptămâna Modei, unde Rihanna a îmbrăcat o mini-rochie din piele de culoarea piersicii, asortată cu o haină din shearling, la prezentarea de modă Off-White toamna 2022.

Rihanna folosește Săptămâna modei de la Paris ca podium personală! Marți, viitoarea mămică a fost prezentă la prezentarea Dior din Paris. Cu această ocazie, artista în vârstă de 34 de ani și-a expus burtica în creștere într-o rochie transparentă, purtată deasupra unui set de lenjerie neagră din dantelă.

Adăugând un touch dramatic, cântăreața a purtat pe deasupra o haină lungă din piele neagră și cizme negre elegante.

Iulia Mirică

Foto: hepta, google images