Chris Brown este sigur de faptul ca Rihanna inca il iubeste

chris-brown-accepts-the-award-for-best-r-b-album-for-f-a-m-e-atCantaretul Chris Brown se pare ca este convins ca fosta lui iubita, Rihanna, inca mai simte ceva pentru el si ca se preface cand zice ca nu ii este dor de el.

Relatia ce a durat doi ani si care s-a terminat in anul 2009, dupa ce Brown a agresat-o fizic pe Riri, in masina sa in noaptea decernarii premiilor Grammy, se pare ca nu a fost data uitarii in totalitate.

Rihanna a vorbit sincer despre viata ei amoroasa in cadrul unei editii recente a “Harper Bazaar”, admitand ca ii este teama sa mai cada in mrejele iubirii iar. O sursa apropiata cantaretului Brown a declarat pentru o revista locala faptul ca Chris stie de interviul acordat de Rihanna si ca aceasta nu a lasat loc de interpretare. Se pare ca fostul iubit al Rihannei este convins de faptul ca Rihanna vorbea despre el in interviul acordat si ca aceasta a declarat ca ii este teama sa se reindragosteasca deoarece in prezent este indragostita… de el.

“Chiar daca ea nu a mentionat nici numele, nici profesia, nici faptul ca acel cineva despre care vorbea este sau nu celebru, toata lumea stie ca a fost vorba despre Chris.”

Desi toata lumea stie faptul ca cei doi se iubesc, si Chris a tinut sa isi exprime sentimentele fata de Riri intr-un interviu acordat cotidianului “People” in care a declarat: “Nu am renuntat sa o iubesc. Sentimentul acesta nu vrea sa dispara”.

Cantaretul a fost recent implicat intr-un scandal in club cu membri ai anturajului lui Drake, dupa presupusele jigniri aduse divei Rihanna.

 

Text: Andreea Popescu