Chris Brown, implicat intr-un nou scandal

-0ChrisBrown-ImgChris Brown a negat zvonurile conform carora ar fi incercat sa abordeze o tanara dupa Gala Premiilor Grammy, spunandu-i: “Imi dai numarul tau de telefon? Promit ca nu te bat”. Tanara, in schimb, nu a apreciat umorul negru al artistului si a povestit intreaga intamplare publicatiei Us Weekly.

Dupa aparitia acestor zvonuri in presa, Chris a tinut sa clarifice aceasta situatie declarand: “Ceea ce s-a scris este absolut absurd si neadevarat. Nu am spus asta nici sub forma de gluma”. La cele scrise in presa, un prieten apropiat al artistului a tinut sa precizeze: “As fi surprins daca Chris a spus ceva de genul asta.”

Tanara bruneta a declarat publicatiei Us Weekly cum s-au desfasurat lucrurile si cum au reactionat prietenii artistului atunci cand acesta a incercat sa o abordeze: „El si prietenii lui au inceput sa rada, apoi unul a urlat: «Asta e noua replica de agatat? Imi vine sa vomit»”.

Chris Brown a mai fost implicat intr-un scandal acum doi ani, cand Rihanna, iubita lui de atunci, apare in poze cu vanatai serioase pe fata. In urma acelui incident, Chris a fost acuzat de vatamare corporala si declarat vinovat in procesul care a urmat.

 

Text: Andreea Popescu