Chris Hemsworth si Elsa Pataky au devenit parinti

Chris Hemsworth si Elsa Pataky au devenit parintiChris Hemsworth, starul din productia “The Avengers”, si sotia sa, Elsa Pataky, au devenit parinti vinerea trecuta, cand Elsa a adus-o pe lume pe fiica lor, micuta India. Hemsworth si Pataky s-au cunoscut in anul 2010, an in care s-au si casatorit. Actrita in varsta de 35 de ani a declarat ca se simte mai mult decat implinita ca l-a intalnit pe Chris si ca si-au intemeiat o familie.

Vedeta din “Fast Five” a mai anuntat ca intentioneaza sa vorbeasca cu India numai in limba spaniola, deoarece ea insasi este de origine spaniola, asa ca si-a sfatuit sotul sa se apuce serios de invatat.

Pe parcursul sarcinii, Elsa nu a acumulat decat cateva kilograme in plus, desi a afirmat ca nu s-a abtinut de la absolut nimic, ci, din contra, a consumat numai alimente grase, pe care in mod normal nu le consuma. Noi le uram ca fetita sa fie sanatoasa.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 15th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate