Christina Aguilera a dezvaluit numele noului sau album

Christina Aguilera a dezvaluit numele noului sau albumInca o surpriza de proportii pentru fanii cantaretei Christina Aguilera. Diva a facut public numele noului sau album si luna in care acesta va fi lansat. Conform spuselor cantaretei, albumul va fi lansat in luna noiembrie a acestui an si va primi numele de „Lotus”.

In ceea ce priveste numele noului sau album, Aguilera a fost intrebata de catre fani de ce a ales acest nume. „Titlul albumului – «Lotus» – reprezinta o floare incasabila, care supravietuieste in cele mai grele conditii si care inca prospera”.

Diva a mai dezvaluit, de asemenea, ca cel mai recent single al ei, „Your Body”, va fi lansat vineri. Un demo al piesei „Your Body” a circulat pe internet pret de cateva zile pana in momentul in care compania Sony Music a solicitat ca piesa sa fie scoasa, invocand drepturile de autor. Aguilera a filmat si un videoclip pentru noua piesa, declarandu-le fanilor sai ca si-a vopsit parul mov special pentru noul video.

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate