Christina Aguilera, aparitie socanta la inmormantarea Ettei James

-0a0a0a0a0a0a0a0a35144Despre Christina Aguilera se stie ca are o adevarata pasiune pentru bronzarea la salon, insa de aceasta data bronzul ei nu a mai fost unul cu care sa se poata lauda. Invitata la inmormantarea idolului ei, cantareata de culoare Etta James, care s-a stins din viata pe 20 ianuarie 2012, diva a avut parte de momente jenante.

Deloc imbracata in ton cu evenimentul, Christina a purtat un sacou negru cu un decolteu foarte adanc si o fusta pana la genunchi, chiar daca la astfel de evenimente eticheta cere ca tinutele doamnelor sa fie cat mai sobre.

Cu toate acestea, se pare ca rusinea a tot urmarit-o la acelasi eveniment pe interpreta melodiei “Dirty”. In timp ce canta legendara piesa “At Last”, fotografii au reusit sa surprinda cateva urme rusinoase pe picioare. Chiar si asa, unii sunt de parere ca diva era “in acea perioada delicata” a lunii, iar altii sunt de parere ca acele urme ar fi fost de la bronzul artificial.

Din fericire pentru Christina, aceste neplacute evenimente vor fi trecute cu vederea, datorita prestatiei sale artistice.

 

Text: Andreea Popescu