Christina Aguilera, de nerecunoscut fara machiaj!

Cantareata Christina Aquilera este cunoscuta pentru excesul de machiaj in aparitiile publice, dar pentru cea mai recenta coperta a revistei Paper din SUA a renuntat la „masca”.

Artista in varsta de 37 de ani este aproape de nerecunoscut, iar tot ce putem spune este ca tenul ei arata absolut impecabil, tineresc si fresh.

Pentru acest pictorial, Christina a renuntat si la autobronzantul care o caracterizeaza, la rujurile stridente, iar genele ei sunt cat de poate de naturale, desi ne obisnuise cu genele false extrem de lungi.„Intotdeauna am fost o persoana care iubeste sa experimenteze”

In interviul acordat revistei, Aguilera a spus ca se afla intr-un moment al carierei sale in care vrea să renunte la artificii macar din cand in cand.

„Intotdeauna am fost o persoana care, evident, iubeste sa experimenteze, iubeste teatrul, iubeste sa creeze o poveste si sa joace un personaj intr-un videoclip sau pe scena. Trebuie sa explorez, sa fiu artista, sa creez si sa transform”, spune Aguilera, in contextul pictorialului.

Cu toate acestea, artista a mai spus ca va reveni la look-ul ei celebru foarte curand, deoarece iubeste machiajul.

Text: Iulia Mirica

Foto: Hepta