Christina Aguilera este luata peste picior pentru ca s-a ingrasat excesiv

1a6acg3gLa concertul organizat in memoria lui Michael Jackson, Christina Aguilera a socat lumea aparand intr-un body negru si ciorapi plasa, cu un corp vizibil transformat de kilogramele in plus.

Kelly Osbourne n-a scapat nici ea momentul si la emisiunea Fashion Police, unde obisnuieste sa comenteze tinutele vedetelor, a vorbit fara menajamente despre fizicul Christinei. “Ea mi-a spus ca sunt grasa ani in sir. Si, cu toate acestea, eu n-am fost niciodata asa de grasa”, a spus Kelly despre Christina.

Comentariile lui Kelly nu s-au oprit insa aici. Aceasta a mai declarat ca Aguilera “devine acum grasa care trebuia sa fie de cand s-a nascut”. In plus, ceilalti prezentatori ai emisiunii Fashion Police au avut si ei cateva comentarii acide la adresa Christinei: “S-a ingrasat. Acest lucru nu este deloc flatant. Dar are si niste haine ingrozitoare” sau “Lady Marmalade a scapat in borcanul cu unt de arahide”.

Kelly a fost insa cea mai indreptatita sa comenteze fizicul Christinei: “M-a facut grasa atat de multi ani, si acum ce? Si tu esti grasa!”. Sa fi fost oare aceste kilograme in plus o pedeapsa pentru Aguilera care, atunci cand era slaba, obisnuia sa rada de persoanele supraponderale?

Text: Bianca Badescu