Christina Aguilera traieste pentru muzica

1awxsi4nypFrumoasa Christina Aguilera este iremediabil indragostita de muzica si declara ca, pentru ea, muzica este si va fi intotdeauna pe primul loc. Desi starul si-a facut debutul in lumea filmului anul trecut, in pelicula intitulata Burlesque, iar acum este in cautare de alte productii cinematografice, insista sa se concentreze pe faptul ca, inainte de toate, este cantareata.

Recent, diva blonda a afirmat ca rolul ei din Burlesque a fost unul potrivit pentru ea, iar momentul ales a fost perfect. Cu toate acestea, frumoasa Christina spune ca nu va juca in filme doar de dragul de a juca si ca muzica ramane totusi prima ei dragoste. Intotdeauna este timp si loc pentru tot ceea ce iti propui sa faci, iar Christina va putea sa combine cu siguranta muzica si actoria.

Faptul ca a divortat anul trecut de sotul si tatal fiului sau, Jordan Bratman, a inspirat-o  sa compuna versurile catorva dintre melodiile de pe noul sau album. Trecutul si experientele prin care treci pot fi uneori o sursa de inspiratie foarte buna. Albumul va fi unul introspectiv si adanc inradacinat, ajungand la inimile tuturor ascultatorilor sai.

Text: Ruxandra Raica