Christina Applegate nu pleaca de langa fiica sa nici macar o clipa

1a1ab82941333_1_Christina Applegate a dezvaluit recent ca i-a fost destul de greu sa se intoarca pe platourile de filmare dupa ce a nascut, in luna februarie a acestui an, si ca nu a vrut sa faca acest lucru fara a o avea si pe fetita ei Sadie alaturi. In prezent, actrita  lucreaza intens pentru serialul de comedie american Up All Night si spune ca nu ar fi acceptat sa faca parte din distributia serialului daca micuta Sadie nu i-ar fi fost alaturi.

Asa ca echipa s-a conformat si i-a amenajat micutei o camera speciala, unde Sadie are un patut si unde se poate juca in liniste.

 

Vedeta si logodnicul sau, Martyn LeNoble, sunt pur si simplu topiti dupa fiica lor si prefera sa isi petreaca timpul in compania celei mici decat sa iasa in oras. Sadie le ocupa celor doi aproape tot timpul liber pe care acestia il au si, mai mult decat atat, ii oboseste intr-atat incat, la sfarsit de saptamana, Christina si Martyn sunt mult prea epuizati pentru orice alta activitate.

 

Desi in anul 2008 Christina a fost diagnosticata cu cancer la san, a reusit sa depaseasca acea perioada intunecata din viata sa si a invins cu succes boala. Cu totii o cunoastem pe Christina Applegate din serialul Married with Children (Familia Bundy), unde a interpretat-o pe adorabila Kelly Bundy.

 

Text: Ruxandra Raica