Christina Ricci a recunoscut ca s-a logodit

-Christina-Ricci-christina-ricci-32927718-1023-1427Actrita din „Bel Ami” a dezvaluit faptul ca iubitul sau, James Heerdegen, a surprins-o in urma cu cateva luni cand i-a adresat bine-cunoscuta intrebare: „Vrei sa…?”. Christina l-a intalnit pe James pe platourile seriei TV „Pan Am”. In anul 2009, Ricci punea capat relatiei cu actorul Owen Benjamin si sustinea faptul ca isi doreste langa ea un barbat inteligent si simpatic, iar in cele din urma se pare ca l-a gasit.

„Intotdeauna le-am spus oamenilor ca nu ar trebui niciodata sa ii lasam pe ceilalti sa ne schimbe deoarece singura comoditate pe care ne-o permitem este individualitatea noastra”, a spus Christina.

            Actrita in vasta de 32 de ani afirma ca este foarte bucuroasa ca a inaintat in varsta, deoarece la 20 de ani era ca un uragan, acum insa este mult mai calma si se poarta mult mai frumos atat cu ea insasi, cat si cu cei din jur. „Iau lucrurile exact asa cum se intampla, am invatat sa fiu calma si sa vad numai partile bune. Insa, in ciuda vietii ei destul de agitate, mai ales ca in trecut a suferit si de o tulburare alimentara, Christina nu ar schimba nimic din ceea ce a trait si este foarte important faptul ca este o persoana asumata.

Text: Ruxandra Raica