Cindy Crawford si George Clooney, impreuna intr-o reclama

Cindy Crawford si George Clooney, impreuna intr-o reclamaGeorge Clooney si Cindy Crawford pot fi admirati jucand impreuna intr-o reclama la… tequila. Actorul se pare ca a ales-o pe frumoasa Cindy sa-i fie alaturi in promovarea propriului sau brand de tequila, bautura lansata anul trecut alaturi de sotul lui Crawford, Rande Gerber.

Reclama este una care contine mult umor, iar Stacy Keibler, iubita lui Clooney, apare si ea in reclama. Minifilmuletul satiric avertizeaza asupra consumului de alcool fara masura, indicand faptul ca te poti trezi langa persoana nepotrivita, asadar incurajeaza consumul de alcool cu moderatie.

Clooney si Gerber sunt foarte buni prieteni si fiecare dintre ei detine cate o vila in Mexic. Se pare ca exact in acest fel a luat nastere noul brand de tequila, dupa nopti in care cei doi au petrecut pe cinste. Puteti urmari filmuletul chiar aici:  Enjoy!


Deschide videoclipul 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 16th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate