Cine e noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu?

Extrem de discret în privința vieții personale, Cătălin Scărlătescu și-a ținut întotdeauna viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Iată însă că, de la o vreme, faimosul chef a fost surprins în repetate rânduri alături de noua lui iubită. Care, surpriză, este și ea o persoană destul de cunoscută atât la TV, cât și în mediul online.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță exotică în Thailanda, iar Doina a postat de acolo niște fotografii care i-au încântat pe fani. În dreptul imaginilor din vacanță, una dintre ele surprinzând sărutul dintre cei doi, Doina a scris: „Te iubesc!”Cine este Doina Teodoru?

Doina Teodoru este din Galați, are 31 de ani, este actriță și a participat în sezonul 3 al emisiunii iUmor, de la Antena 1, pe care l-a și câștigat. Tânăra a jucat, de asemenea, și în „Băieți de oraș”. De altfel, Doina Teodoru l-a fermecat complet pe Mihai Bendeac.

Iulia Mirică

Foto: google images, instagram