Cine este noua concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, hotărâtă să câștige simpatia publicului și juraților. După eliminarea din Gala trecută a Nicoletei Nucă, Raluca Dumitru se va alătura celorlalte aspirante la marele titlul de Cea mai stilată Celebritate din România.

Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a prezentat, în trecut o emisiune matinală și a participat, din postura de concurentă, în cadrul reality-ului “Survivor România”.

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la <Bravo, ai stil! Celebrities>. Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori.

“Pentru mine <Bravo, ai stil!> este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala <Bravo, ai stil! Celebrities>. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, declară Raluca Dumitru.

Farmaciștii Catena recomandă  serul antirid de la Dr. Irena Eris, un produs dermatocosmetic care acționează în straturile profunde ale pielii, stimulând procesele de regenerare celulară.