Cine este primul Top Chef al Romaniei?

GA6529Top Chef 150113Giovanni Piselli a castigat sambata seara primul sezon al celui mai taios show culinar din Romania, difuzat de Antena 1. La finalul a 13 saptamani in care concurentii au gatit la foc continuu, juriul a decis ca premiul in valoare de 50.000 de euro sa mearga la Giovanni Piselli, care devine astfel primul TOP CHEF al Romaniei.

Castigatorul este un bucatar italian, in varsta de 28 de ani, stabilit in Brasov din 2008 si care a crescut cu microbul bucatariei in sange. Cand vorbeste despre “acasa”, Giovanni Piselli se refera la Romania: “M-am plictisit de Italia. M-am obisnuit aici. Imi plac linistea si aerul curat de la Brasov. Am ajuns la nivelul la care, cand sunt in Italia, abia astept sa ma intorc acasa in Romania”.

Giovanni Piselli a venit la Top Chef pentru ca a vrut s?-si demonstreze ca poate fi cel mai bun chef si pentru ca si-a dorit sa cunoasca si alti colegi de breasla si sa descopere alte mentalitati in bucatarie. Emisiunea a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-a trait: “Mi-au pl?cut oamenii cu care m-am intalnit, de la echipa pana la bucatari, probele si toata atmosfera de pe platourile de filmare”, a adaugat Giovanni.

Text: Bianca Badescu