Cine sunt câștigătorii Romanian Music Awards

În centrul orașului Râmnicu Vâlcea a fost amenajată o scenă pe care a avut loc cea de-a XIV-a ediție a Romanian Music Awards 2022, după șapte ani de pauză. Prezentatorii evenimentului au fost Theo Rose și Dorian Popa, iar Ana Morodan și Zarug i-au primit pe invitați. În ciuda vremii nefavorabile, mii de oameni au fost prezenți pentru a-și vedea artiștii preferați.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Cei care au ajuns în centrul municipiului vâlcean s-au bucurat de prestațiile multor trupe și artiști de la noi din țară, precum DJ Project, Nicole Cherry, Elena Gheorghe, Loredana, Andia, Lora, Speak, Connect-R, Ștefania, Lora, Emilian, Johny Romano, Juno, YNY Sebi și alții.

Potrivit Adevărul, pe lângă categoriile anunțate de organizatori, au mai fost acordate premii pentru Best Border Breaker, Life Time Award și Best Feat. Award.

De asemenea, vedetele din industria muzicală românească s-au străduit să se ridice la nivelul celor internaționale, cel puțin la capitolul covorul roșu.Iată ce ținute au ales vedetele autohtone:

Loredana Groza a venit pe covorul roșu alături de fiica ei, Elena, și a bifat și ea topul celor mai cool ținute. Diva muzicii românești a plecat acasă cu trofeul Life Time Awards.

Lora și Elena Gheorghe au făcut furori cu stilul de make-up pe care l-au abordat.

Foto: Bogdan, Theo Rose, YNY Sebi
Foto: Loredana și Elena Gheorghe
Connect-r, Zarug, Emilian și Ana Morodan

Iată câștigătorii din acest an de la Romanian Music Awards 2022:

BEST BORDER BREAKER: Inna

LIFE TIME AWARD: Loredana

BEST ALBUM / EP / LP: YNY Sebi – Most Wanted.

BEST DANCE: Minelli – MMM.

BEST ROCK / ALTERNATIVE: Jean Gavril – „Aur”

BEST LIVE / SHOW: Elena Gheorghe

BEST FEMALE: Theo Rose

BEST TRAP / HIP-HOP: Cabron feat. Theo Rose – Fructul Interzis

BEST SONG: Connect-R & Smiley – Rita

BEST ON SOCIAL MEDIA: Dorian Popa

BEST MALE: Connect-R – Rita

BEST DJ: Dirty Nano

BEST FEAT AWARD: Emilian &Theo Rose – „De trei zile nu am somn”

Foto: google images, facebook