Au fost extrași cei 10 câștigători ai campaniei Catena „Moș Crăciun îți poate da o Dacia pentru inima ta”

Catena a complotat și anul acesta cu Moșul pentru a oferi 10 autoturisme Dacia Logan de care se vor bucura norocoşii câştigători.

În Ajunul Crăciunului, Moșul a venit mai întâi la Catena! Campania „Moș Crăciun îți poate da o DACIA pentru inima ta”, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în urmă unei trageri la sorți transmise în direct la România TV.

Din milioanele de taloane depuse, au fost extrase cele 10 nume norocoase ale unor clienți fideli care vor primi câte o Dacia Logan în următoarea perioadă.

Din milioanele de taloane depuse, au fost extrase cele 10 nume norocoase ale unor clienți fideli care vor primi câte o Dacia Logan în următoarea perioadă.

Extragerea a fost prezentată de îndrăgitul artist Adrian Enache, iar atmosfera de sărbătoare a fost întregită de colindele cântate din inimă de mesagerii Crăciunului – copiii din Trupa As de la Palatul Naţional al Copiilor. Comisia de validare a taloanelor a fost compusă din Alina Marinescu, director general Catena, Daniel Marin, director financiar Catena, și avocat Simona Chiric.

Într-o atmosferă de adevărată sărbătoare, au fost extrase și validate cele 10 taloane câștigătoare. Lista celor 10 norocoşi aici: https://www.catena.ro/oferte/mos-craciun-iti-poate-da-o-dacia-pentru-inima-ta.

Aceștia urmează a fi contactați în zilele următoare, pentru detaliile privind intrarea în posesia premiilor.

Este al patrulea Crăciun în care Catena, Farmacia inimii răsplăteşte prin campania „Moș Crăciun îți poate da o Dacia pentru inima ta” pacienţii care au avut încredere în Catena, brand 100% românesc, de 22 de ani alături de români.

Sărbători fericite!