Clubul Equestria participa cu un show de echitatie la „Zilele Bucurestiului”

1an8px6s06Clubul de Echitatie Equestria, cea mai moderna baza hipica din Romania, participa cu un program special in cadrul manifestarii anuale “Zilele Bucurestiului”, clubul fiind reprezentat printr-un stand amenajat in zona Parcul Unirii. Momentul special pregatit de Equestria pentru acest traditional eveniment anual va fi un antrenant show ecvestru.

Show-ul, care va fi prezentat de actorul Razvan Oprea si sustinut de trei calareti sportivi si de doi cascadori profesionisti, va include elemente de cascadorie pe cai, elemente de parada si o demonstratie de maiestrie hipica. Momentul semnat de echipa Clubului Equestria a fost special conceput pentru a pune in valoare frumusetea acestui sport nobil, dar si varietatea manifestarilor sportive si artistice in care iubitorii de echitatie se pot bucura de calitatile partenerilor lor. Publicul este invitat sa participe la acest show duminica, 18 septembrie, incepand cu ora 17.00, la standul Clubului Equestria din zona Parcul Tineretului.

Doritorii vor putea primi, la standul Clubului Equestria, invitatii pentru concursul de echitatie “Marele Premiu al Orasului Bucuresti”, care va avea loc la sediul Clubului Equestria in perioada 22-25 septembrie 2011.

 

Mai multe detalii gasiti pe www.equestria.ro si pe pagina de Facebook.

 

Text: Andreea Popescu