Coafura zodiei tale

Coafura zodiei taleZodia ne caracterizeaza felul in care ne purtam podoaba capilara. Putem fi in acord cu ea sau pentru diversitate sa luam stilul zodiei opuse care ne va pune, de asemenea, in valoare. Iata “perechile” de zodii opuse: berbec-balanta, taur-scorpion, gemeni-sagetator, rac-capricorn, leu-varsator, fecioara-pesti.

 

Berbec
Impetuoasa, vrea sa atraga atentia, dar are nevoie de coafuri mai putin sofisticate. O pun in valoare culorile puternice si liniile care lasa fruntea libera.

 

Taur
Venusiana, amatoare de lux, are in general un par cu o textura fina. Se recomanda ca lungimea sa-i atinga umerii. Culorile potrivite sunt cele ale pamantului, calde.

 

 
Gemeni
In miscare permanenta, nu sta mult in fata oglinzii, insa va fi foarte cocheta daca profesia i-o cere. Este valorizata de coafuri tineresti, suvite feminine si ii vine bine acel “deranj studiat”.
 

Rac
Sensibila si uneori interiorizata, are par frumos, curgator ca o apa, caruia ii acorda atentie. O avantajeaza culorile aprinse si tunsorile clasice care pot avea accente moderne, accesorii.
 

Leu
Spectaculoasa si dinamica, agreeaza tunsorile dinamice care nu dau bataie de cap si lasa parul sa-i fluture ca si coama leului. I se potrivesc tunsorile scurte sau cu volum.
 

Fecioara
Discreta din fire, Fecioara este ingrijita si atenta la produsele pe care le foloseste. Nu este adepta liniilor complicate. Ii vine foarte bine parul strans in coc, pieptanatura cuminte.
 

Balanta
Atrasa de eleganta si de ultimele aparitii in materie de ingrijire, isi poate schimba destul de des coafura. Pentru ea se recomanda o coafura rafinata si feminina, nu prea extravaganta.

Scorpion
Misterioasa, ii place sa fascineze si poarta adesea parul lung. Parul este arma ei de seductie. Indicat sa foloseasca masti, uleiuri, sa adopte coafuri care sa-i valorizeze ochii.

Sagetator
Cosmopolita, tentata sa incerce linii noi, totusi va adopta de multe ori o coafura simpla, sportiva. I se potrivesc liniile complexe si culorile exotice.

Capricorn
Este rezervata in general si nu vrea sa iasa neaparat in evidenta, iar daca o face nu va fi extravaganta. Ii vin bine coafurile care indulcesc fata, culorile naturale.

Varsator
Fire destul de activa si adesea cu un par rebel, vrea sa experimenteze si e posibil sa se reinventeze mereu. Ii vin bine tunsori tineresti, trasnite sau clasice.

Pesti
Sensibila si cocheta, are adesea un par ondulat sau care se aranjeaza singur, dar care nu o multumeste deloc. Ii vin bine nuante de rosu, arama, linii sofisticate.

 

Text: Carmen Stimeriu, astrolog