Coafuri de vedete pe care sa le imiti

-0Poza-coafuriTi se pare cumva ca vedetele au coafuri dintre cele mai sofisticate? Da, este adevarat ca apar mereu aranjate ca si cum ar fi petrecut multe ore in saloanele de infrumusetare, dar pana la urma, daca ai sa le urmaresti cu atentie, ai sa observi ca lookul pe care il adopta in materie de par nu este nicidecum unul imposibil de realizat. Sa trecem in revista cateva dintre cele mai cool si mai renumite coafuri de vedete.

Ondulata Kim Kardashian. Kim Kardashian ne-a obisnuit sa isi poarte parul intr-o coada de cal, lucru care nu prea o avantajeaza, deoarece aceasta coafura ii alungeste chipul. In ultimul timp insa, Kim se afiseaza cu parul ondulat, o coafura moderna, cu mult volum, care o prinde mult mai bine.

Pixie, ca Emma Watson. Emma nu este singura vedeta care a renuntat la buclele-i lungi. Pentru a adopta o astfel de tunsoare, proportiile fetei trebuie sa fie perfecte, iar aici Watson se descurca de minune. Celebra tunsoare stil pixie o face pe Emma sa straluceasca.

Indrazneata Rihanna. Rihanna ne uimeste pe zi ce trece. De la bob, la ras, la lung, la codite impletite, Rihannei ii sta bine oricum. Mai nou, Rihanna a optat pentru o nuanta de blond platinat si pentru o coafura de lungime medie, mult filata.

Dulcica Jennifer Aniston. Jennifer Aniston apare foarte rar cu parul prins, insa atunci cand face acest lucru, cozile ei sunt neglijente si totusi elegante, simple, insa de mare efect.

 

Text: Ruxandra Raica