Codin Maticiuc, de nerecunoscut in comedia ,,Ghinionistul”

Brunet, cu mustata si lipsit de resurse financiare, asa se prezinta Codin Maticiuc in interpretarea soferului Mugurel din ,,Ghinionistul”, o comedie regizata de Iura Luncasu, care are premiera pe marile ecrane din toata tara, vineri, 8 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment,.

De aceasta data, Codin Maticiuc schimba registrul si abordeaza un rol cu tente negative, pentru ca intentiile personajului sau fata de ,,Ghinionistul” Robert (Vlad Logigan) nu sunt cele mai bune. Atunci cand Mugurel are sansa de a-si ajuta semenii, prefera sa se gandeasca exclusiv la castigul personal, sarmale si succesul echipei de fotbal FCSB.

Alaturi de Codin Maticiuc, ,,Ghinionistul” a pregatit roluri complet diferite de realitatea de zi cu zi si pentru: Dorian Popa, Ruby, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru si Virgil Iantu.

Cu Vlad Logigan, Sanziana Tarta, Gheorghe Visu si Radu Gabriel in rolurile principale, povestea comediei ,,Ghinionistul” este despre haz de necaz, despre un tip prea prins in grijile zilnice si prea convins ca este urmarit de ghinion, incat uita ca unele lucruri depind doar de el pentru a-si indeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” in jur.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncasu si Radu Gabriel, producatori ai comediei fiind Iura Luncasu si Andrei Baltaretu-Iancu. Filmarile,,Ghinionistul” au avut loc in luna octombrie a anului trecut, in orasul Resita, precum si in imprejurimi. „Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil a unui tanar talentat care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata.

Text: Iulia Mirica