COLECTIA ASH SS 2013 la DANZA BOUTIQUE

ash ss13 adv 2O selectie a produselor din colectia ASH pentru sezonul primavara-vara 2013 a ajuns si in Romania, exclusiv in magazinele Danza Boutique (Piata Dorobanti) si Dimensione Danza (Baneasa Shopping City). Inspirata din atmosfera fascinanta a culturii afro-orientale, linia principala a colectiei ASH abunda in culori luminoase ce dau viata unor materiale precum rafia, pielea si pluta.

Femeia pentru care au fost create modelele ASH este cosmopolita si plina de viata, este femeia care stie sa combine sandalele cu platforma sau pe cele flats, atat in haosul metropolelor, cat si in vacanta petrecuta pe o insula tropicala.

Linia ASH Fashion Sport pastreaza aerul sporty-glam cu care si-a cucerit publicul. Inspirata de stilul de viata al femeii care traieste in ritmul frenetic al marilor orase, colectia SS 2013 este expresia aventurii urbane si a nenumaratelor experiente traite intotdeauna in pas cu ultimele tendinte ale modei.

O piesa must have pentru sezonul acesta sunt pantofii sport cu platforma ascunsa, din piele vopsita in nuante de argintiu sau auriu metalizat.  Clasicul model THELMA atat cu platforma cat fara, isi face aparitia de data aceasta in culori stralucitoare si cu tatuaje intr-un stil punk-rock atat de potrivite brand-ului.

Text: Andreea Popescu