COLECTIA BODYWEAR DAVID BECKHAM FOR H&M

-0a0aDavid_Beckham12Elementele esentiale din lansarea colectiei Bodywear a lui David Beckham pentru H&M sunt calitatea si longevitatea. Aceasta prima colectie introduce noua modele de lenjerie de corp pentru barbati, care vor constitui produsele unui parteneriat unic si pe termen lung intre David Beckham si H&M.  Creata de echipa lui David si vanduta exclusiv in magazinele H&M, aceasta pune accentul pe forma potrivita, functionalitate, confort si design, evitand brandingul ostentativ, pentru a prezenta o noua gama de articole clasice, care include slipi de corp, boxeri, maiouri, tricouri, pijamale si pantaloni underwear. 

 

Colectia reprezinta rezultatul a optsprezece luni de cercetare si dezvoltare si urmareste sa stabileasca un nou standard in lenjeria de corp pentru barbatii secolului 21. Aceasta va fi disponibila din 2 februarie 2012 in 1.800 de magazine H&M din lume, precum si online.

 

A crea cea mai buna colectie de lenjerie de corp inseamna a gasi articolul vestimentar cu detaliile perfecte, de exemplu cel mai comod elastic pentru un slip, o eticheta care nu zgarie si cusaturi care nu iritã corpul. Un maiou lung trebuie sa aiba nuanta potrivita de gri, un tricou de corp trebuie sa aiba o lungime a manecii perfecta.

 

David si echipa sa de design au lucrat cu piese din garderoba proprie a lui David, incluzand estetica stilului personal al lui David pentru a crea si construi un brand important de lenjerie de corp. Din acest motiv, brandingul pe betelie este minimalizat, in schimb, semnatura fashion iconului se gaseste in insusi designul pieselor vestimentare.

 

Prima colectie prezinta noua produse-cheie, in forma lor cea mai de baza, pentru a evidentia calitatea designului. Exista patru modele de lenjerie intima – chilotii clasici sau tip pantalon, boxerii lejeri si pantalonii underwear; trei topuri – tricoul perfect al lui David, maioul si bluza tip Henley; apoi doua stiluri de lenjerie de corp – pantalonii de pijama si pantalonii underwear, articolul de lenjerie secret preferat de multi barbati in lunile reci de iarnã.

 

Se foloseste bumbac pentru toate articolele, precum si elastan, potrivit pentru chilotii clasici sau tip pantalon, tricou si maiou, pentru a mentine supletea acestora. Se foloseste tesatura tip fagure din bumbac pentru bluza tip Henley si pentru pantalonii underwear si se da un finisaj special pijamalelor din bumbac 100%, pentru ca acestea sa-si mentina forma.

 

Colectia este prima dintr-un parteneriat pe termen lung cu H&M, care va dezvolta in fiecare sezon noi stiluri, noi materiale si noi motive, care vor pune toate accentul pe calitate, dupa modelul noilor piese clasice ale lui David.

 

 

Text: Andreea Popescu