Colectia de haine si accesorii “MOJA by Antonia” a fost lansata

antoniaConceptul store online MOJA.ro lanseaza impreuna cu Antonia o colectie de haine si accesorii perfecta pentru acest sezon. Colectia MOJA by ANTONIA cuprinde 28 de produse printre care se numara tricouri, rochii, hamuri de piele, colanti, costume de baie intregi, imprimate cu chipul vedetei si cu tatuaje de pe corpul ei. Tinutele vestimentare dedicate acestei colectii sunt destinate oricarei femei, indiferent de varsta, si sunt create pentru a da o nota de eleganta si indrazneala purtatoarei.

 

Este o colectie pe care le-o dedic fanilor mei si de aceea am conceput exact haine si accesorii pe care le-as purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii in culori vesele care pot fi purtate atat ziua cat si seara impreuna cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorinta de a avea o legatura si mai stransa cu toti cei cu care ma vad la concerte, care ma urmaresc pe Facebook si care mereu ma intreaba de unde imi cumpar tinutele. De acum, le vor putea gasi pe www.moja.ro in cadrul colectiei «Moja by Antonia», declara Antonia.

Materialele din care au fost realizate piesele vestimentare sunt naturale iar colantii si costumele de baie sunt confectionate din lycra. Hamurile care sunt menite sa sublinieze talia si care pot da o alura complet diferita daca sunt purtate la o rochie sau un tricou sunt confectionate din piele naturala.

“MOJA.ro este un concept store care isi propune sa surprinda atitudinea si gustul unei generatii. Colaborarea cu Antonia a venit firesc, ea fiind una dintre cele mai iubite artiste din acest moment, iar rezultatul este o garderoba vesela, asimetrica, ce da tonul starii de spirit.”, Alis Gheorghita, initiatoarea MOJA.ro.

 

 

Text: Andreea Popescu