Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodata

poza moda toamna 2014Colectiile de pre-toamna 2014 nu se vor vedea in rafturile magazinelor pana in luna iulie, totusi nu exista niciun motiv pentru care nu am vrea sa stim ce se va purta. De la imaginatia bogata a lui Thom Browne, la fantezia unei cabane de schi de la Louis Vuitton, aici gasesti colectiile pre-toamna 2014, despre care credem ca sunt destul de uimitoare.
Michael Kors


emichael-kors-h-lgnPentru sezonul de pre-toamna 2014, Kors a readus si mai mult lux in colectia sa prin introducerea de elemente metalice complicate. In aceasta colectie, Kors aduce elemente sportive pe care le asorteaza tinutelor feminine. Colectia lui reprezinta un stil impecabil: brose si adidasi. Cine s-ar fi gandit ca merg atat de bine impreuna?

 

Cushnie et Ochs

 

cushnie ETDesignerul Cushnie et Ochs este specializat pe crearea de rochii. In acest sezon, el introduce un element nou: perlele. Cusute fie la baza gatului, fie pe spatele rochiilor, aceasta alegere s-a dovedit a fi o combinatie castigatoare.

 

Thom Browne

 

-thome-browne-h-lgnDesignerul Thom Browne nu ne dezamageste nici in acest sezon. Stofa, rochii de lady si o paleta de culori foarte patriotica sunt elementele ce caracterizeaza aceasta colectie de pre-toamna 2014.

 

Louis Vuitton

 

Louis Vuitton a fost intotdeauna atent la intreaga comunitate de moda de la plecarea lui Marc Jacobs in octombrie anul trecut. Noua directie a brandului este promitatoare, iar colectia de pre-toamna 2014 cuprinde piese care pot fi imbracate ziua si piese care pot fi imbracate seara, oferind posibilitati multiple de purtare.

 

t-by-alexander-wang-h-lgnT de Alexander Wang


Colectia designerului Alexander Wang vine cu o paleta foarte neutra plina de detalii. Imi plac foarte mult franjurile de pe la toate bluzele si de la toti pantalonii.

 

Valentino

 

ellvalentino-h-lgnColectia de pre-toamna a lui Valentino sta sub semnul imparatiei aviare, preferata fiind bufnita. Penele sunt introduse fara niciun fel de problema, iar paleta de culori pamantii face deliciul fashionistelor. Aceasta colectie eleganta va fi foarte des intalnita toamna aceasta, si tocmai de aceea trebuie sa ne inspiram din colectia lui Valentino.

 

 

 

Text: Andreea Popescu