Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodata

Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataColectiile de pre-toamna 2014 nu se vor vedea in rafturile magazinelor pana in luna iulie, totusi nu exista niciun motiv pentru care nu am vrea sa stim ce se va purta. De la imaginatia bogata a lui Thom Browne, la fantezia unei cabane de schi de la Louis Vuitton, aici gasesti colectiile pre-toamna 2014, despre care credem ca sunt destul de uimitoare.


Michael Kors


Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataPentru sezonul de pre-toamna 2014, Kors a readus si mai mult lux in colectia sa prin introducerea de elemente metalice complicate. In aceasta colectie, Kors aduce elemente sportive pe care le asorteaza tinutelor feminine. Colectia lui reprezinta un stil impecabil: brose si adidasi. Cine s-ar fi gandit ca merg atat de bine impreuna?

 

Cushnie et Ochs

 

Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataDesignerul Cushnie et Ochs este specializat pe crearea de rochii. In acest sezon, el introduce un element nou: perlele. Cusute fie la baza gatului, fie pe spatele rochiilor, aceasta alegere s-a dovedit a fi o combinatie castigatoare.

 

Thom Browne

 

Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataDesignerul Thom Browne nu ne dezamageste nici in acest sezon. Stofa, rochii de lady si o paleta de culori foarte patriotica sunt elementele ce caracterizeaza aceasta colectie de pre-toamna 2014.

 

Louis Vuitton

 

Louis Vuitton a fost intotdeauna atent la intreaga comunitate de moda de la plecarea lui Marc Jacobs in octombrie anul trecut. Noua directie a brandului este promitatoare, iar colectia de pre-toamna 2014 cuprinde piese care pot fi imbracate ziua si piese care pot fi imbracate seara, oferind posibilitati multiple de purtare.

 

Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataT de Alexander Wang


Colectia designerului Alexander Wang vine cu o paleta foarte neutra plina de detalii. Imi plac foarte mult franjurile de pe la toate bluzele si de la toti pantalonii.

 

Valentino

 

Colectia de pre-toamna 2014, mai “wow” ca niciodataColectia de pre-toamna a lui Valentino sta sub semnul imparatiei aviare, preferata fiind bufnita. Penele sunt introduse fara niciun fel de problema, iar paleta de culori pamantii face deliciul fashionistelor. Aceasta colectie eleganta va fi foarte des intalnita toamna aceasta, si tocmai de aceea trebuie sa ne inspiram din colectia lui Valentino.

 

 

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 17th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate