Colecție capsulă NBA by Louis Vuitton

Casa de modă Louis Vuitton a lansat o colecție NBA. Colecția anunțată de la începutul acestui an este rezultatul unui parteneriat deja de trei ani al Casei de modă cu Liga profesionistă de bashet american (NBA – Asociația Națională de Baschet).

Sub conducerea directorului artistic Virgil Abloh, Casa Vuitton a anunțat oficial pe data de 12 octombrie 2020 prima sa colecție-capsulă pentru bărbați.

Colecția LVxNBA, creată de directorul artistic Virgil Abloh, se bazează pe ideea de garderobă a jucătorului.  Își propune să surprindă acest spirit prin interpretarea a trei coduri vestimentare principale: călătorii, meciuri și conferințe de presă. Colecția include îmbrăcăminte, accesorii, pantofi și multe altele, în ediție limitată.

Colecția a fost lansată în ziua în care Los Angeles Lakers au câștigat finala disputată împotriva Miami Heat și au dedicat victoria memoriei lui Kobe Bryant. trofeul Larry O’Brien a fost acordat celor de la Los Angeles Lakers în geanta de călătorie personalizată Louis Vuitton.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta