Colecție capsulă NBA by Louis Vuitton

Casa de modă Louis Vuitton a lansat o colecție NBA. Colecția anunțată de la începutul acestui an este rezultatul unui parteneriat deja de trei ani al Casei de modă cu Liga profesionistă de bashet american (NBA – Asociația Națională de Baschet).

Sub conducerea directorului artistic Virgil Abloh, Casa Vuitton a anunțat oficial pe data de 12 octombrie 2020 prima sa colecție-capsulă pentru bărbați.

Colecția LVxNBA, creată de directorul artistic Virgil Abloh, se bazează pe ideea de garderobă a jucătorului.  Își propune să surprindă acest spirit prin interpretarea a trei coduri vestimentare principale: călătorii, meciuri și conferințe de presă. Colecția include îmbrăcăminte, accesorii, pantofi și multe altele, în ediție limitată.

Colecția a fost lansată în ziua în care Los Angeles Lakers au câștigat finala disputată împotriva Miami Heat și au dedicat victoria memoriei lui Kobe Bryant. trofeul Larry O’Brien a fost acordat celor de la Los Angeles Lakers în geanta de călătorie personalizată Louis Vuitton.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta

octombrie 14th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate