Colectiile de dama si lenjerie Marks and Spencer primavara-vara 2014

marksandspencer 98201733862424Colectiile Marks and Spencer aduc in atentia fashionistelor de pretutindeni colectia de dama primavara-vara 2014, o colectie noua ce intruchipeaza femeia contemporana.

  Colectia sezonului primavara-vara 2014 subliniaza eleganta si increderea. Printre trendurile colectiei SS14 se afla White Out, Worldwide, Pretty Things, Paint Box si 90S Luxe.

        Piesele vestimentare din colectia White Out dispun de o constructie chic lineara cu drapaje fluide, ce readuce o noua directie cromatica indrazneata colectiei, si anume albul, in timp ce Worldwide readuce in atentia fashionistelor printurile abstracte si drapajele. La polul opus, Pretty Things se bazeaza pe texturi florale, pliuri indraznete si umbre in nuante de zahar iar stilul este definit de o stratificare superba, decupaje atente din dantela si o stralucire metalica. Paint Box uneste culorile primare cu siluetele simple, iar 90S Luxe, dupa cum spune si numele, defineste reintoarcerea la eleganta sartoriala a anilor ’90 cu croielile monocromatice si articolele de piele intr-o redefinire a clasicului.

        Colectiile vor fi disponibile in magazine si on-line la www.marksandspencer.com la sfarsitul lunii ianuarie 2014.

Text: Andreea Popescu